Weekly Training - Trondheim

Hva er Weekend Training?

Weekly Training er vårt program som tilbyr ivrige fotballspillere ukentlige treninger i Trondheim. Vår portugisiske trener har ansvaret for planlegging og gjennomføring av treningene, sammen med våre norsktalende hjelpetrenere. 

Treningene er lagt til søndager på Leinstrand naturgress 

2010/2011 trener søndager fra 11.00 – 12.30 (Påmelding åpen!)
2009/2008 trener søndager fra 12.30 – 14.00 (Venteliste)

 

Hvem passer Weekly Training for?

Weekly Training passer for spillere som ønsker en ukentlig ekstratrening i tillegg til egen klubbaktivitet og egentrening. Programmet passer best for ivrige spillere som både lærelystne og som har kommet litt lengre enn jevnaldrende i utvikling.

Trenerteamet

Trener for Weekly Training Trondheim er Fábio Araújo. Fábio vil ha ansvaret for planlegging og gjennomføring av treningsøktene, i tillegg til oppfølging av spillerne. Fábio har UEFA-B lisens og en master i idrett med fotball som spesialisering, i tillegg til mange års erfaring som trener og spillerutvikler fra ulike portugisiske klubber. De siste 8 årene har Fábio jobbet i FC Porto og deres akademi.

Differensiering

For å sikre at alle spillerne på treningene opplever mestring og læring vil trenerteamet differensiere gruppene. Fotball handler ikke om alder, men om ferdighetsnivå og utvikling. For oss er det viktigste at spillerne føler mestring og læring, etter hver eneste trening!

Spiller og keeperpakker

Pris for Weekly Training

700,-/mnd

*Vi følger Barneidrettens bestemmelser for reise og deltagelse på turneringer.