WEEKLY TRAINING TRONDHEIM

Weekly Training Trondheim tilbyr deltagerne 1 ukentlig trening, i et trygt og inkluderende treningsmiljø! Treningen er planlagt og ledet av vår portugisiske trener Fabio. Fabio har mange års erfaring som trener og spillerutvikler, og har de siste 8 årene før han flyttet til Norge jobbet som trener på aldersbestemte lag i FC Porto. 

Dette programmet passer best for ivrige spillere som gjerne har kommet litt lengre i fotballutviklingen enn jevnaldrende, og som har lyst til å lære!

Øktene ledes på engelsk, men det vil i stor grad være norsktalende hjelpetrener til stede som kan bistå ved behov.

TID OG STED

Gjennom vinteren trenere vi i kunstgresshallen på Øya VGS (Kvål). Dette er ikke verdens største hall, men stor nok for oss og vi tilpasser øvelsene deretter! I tillegg skjermer den for vind og vær gjennom vintermånedene.
Fra april til oktober trener vi på bane mer sentralt i Trondheim.

Spillere født 2011 og 2012:
Lørdager fra 10.00 – 11.30

Spillere født 2008, 2009 og 2010:
Lørdager fra 11.30 – 13.00

Ivrige spillere født 2013 kan melde seg på, men vil da trene med spillere født 2011 og 2012.

HVA KOSTER DET?

Weekly Training koster 800,- i måneden, og dekker 4 økter.
Måneder hvor vi arrangerer Weekend Camp som går over lørdag og søndag, vil være inkludert i denne prisen, da treningstidspunktene kommer i konflikt med tidspunktene til Weekly Training. Disse helgene vil deltagerne få hele 4 økter, uten ekstra kostnad!

Som en ekstra bonus vil deltagere på Weekly Training får 20% rabatt på andre camper, og muligheten til å melde seg på turnering før andre!

Vi har også søskenrabatt på hele 50% for spiller 2 og oppover.