Summer Camp

Hva er summer camp?

Summer Camp er en 3 dagers fotballcamp hvor spillerne får jobbe med våre portugisiske trenere gjennom 6 treningsøkter og 3 teoriøkter.

Vårt portugisiske trenerteamet har ansvar for det sportslige på denne campen og innholdet på campen bygger på vår metodikk og filosofi knyttet til spillerutvikling. 

Hvem passer summer camp for?

Weekend Camp er for gutter og jenter i alderen 8 – 16 år, uavhengig av ferdighetsnivå og fremtidsplaner som fotballspiller.
En forutsetning for å ha utbytte av campen er at spilleren ønsker å lære. 

Differensiering

For å sikre at alle deltagerne på campen opplever mestring og læring vil trenerteamet differensiere gruppene etter første trening. 
Dersom man har en spiller som har kommet lengre i utviklingen vil vi anbefale å melde på spilleren i årsklassen over. 

Captain of the camp

«Captain of the camp» er en utmerkelse vi gir til spillere som viser gode holdninger, god fair-play og utvikling gjennom campen.
Spillere som mottar utmerkelsen får et av våre kapteinsbånd og gavekort på ny valgfri camp.

Skriftlig tilbakemelding

I etterkant av campen vil alle spillere motta egen skriftlig tilbakemelding fra trenerteamet. Her har trenerne gjort en kort spilleranalyse i forhold til ulike ferdigheter hos en fotballspiller. Utvikling handler om endring over tid, og trenerne vil i tilbakemeldingen komme med tips og råd i forhold til det videre utviklingsarbeidet til spilleren.

Trenerteamet

Det er våre portugisiske trenerteam som har det sportslige ansvaret på alle våre camper. I tillegg til de portugisiske trenerne har vi alltid med norsktalende hjelpetrenere.

På alle camper har vi med egen dedikert keepertrener som jobber med keeperne gjennom hele campen.

Spiller og keeperpakker

Pris for weekend camp

1390,-