SAMARBEID MED PORTUGISISKE KSIRIUS

Vi kan endelig annonsere at vi har inngått et samarbeid med KSirius!

KSirius er et portugisisk fotball management for spillere og trenere, med kjernevirksomhet innenfor agentvirksomhet, speiding, konsulenttjenester og karriereledelse. KSirius er et internasjonalt selskap, og har aktiviteter både i Europa, Afrika og Amerika. Også her hjemme representerer KSirius flere spillere allerede, og ikke minst er portugisiske spillere hentet til norske klubber gjennom KSirius. 

Sammen med KSirius vil vi jobbe tett med både spillere, trenere og klubber i Skandinavia. Vi skal være en døråpner for spillere inn mot store og små klubber i Europa i form av prøvespilling og treningsopphold, og vi skal være en stødig sparringspartner for både spillere, trenere, og klubber når det kommer til utvikling og trening. Årlig skal vi også arrangere åpne treningsleire hos store europeiske klubber. 

Prøvespilling eller treningsopphold vil aldri være et resultat av konkurranse på våre arrangementer. Dette er muligheter vi skaper til spillere som etter en helhetsvurdering anses for å ha utbytte av, eller ferdigheter til en slik mulighet, uavhengig av deltagelse på camper.
For oss handler spillerutvikling om langsiktig arbeid!

Samarbeidets hovedområder i korte trekk:

  • Lokale speidere for flere europeiske klubber i Skandinavia
  • KSirius sin lokale representant 
  • Prøvespilling og treningsopphold i store og små klubber for spillere
  • Treningsleire i samarbeid med europeiske toppklubber
  • Samarbeid rundt representasjon av Skandinaviske spillere 

Vi ser frem til et godt samarbeid med teamet i KSirius, og tror at deres nettverk og erfaring vil gjøre oss enda bedre når det kommer til utvikling av fotballspillere!

Les mer om kSirius på deres nettsider www.ksirius.pt