VI SØKER PROSJEKTLEDERE I DITT DISTRIKT!

Kort om Scandinavian Football Academy:
Akademiet ble startet høsten 2020 av Trond Didrichsen og Roger Mostad, og er et heleid norsk selskap med mål om å tilby gode utviklingsprogram for spillere, trenere og klubber. Akademiet har i dag lokal forankring i Trøndelag og Agder, men vil nå utvide virksomheten til andre regioner. 

Gjennom ulike fotballrelaterte aktiviteter som fotballskoler, kurs og treningsleirer ønsker vi å få flest mulig ut i aktivitet samt skape en trygg og god arena hvor unge fotballspillere kan utvikle seg, motiveres og tilegne seg kunnskap og ferdigheter. Alle våre aktiviteter er åpne for alle spillere i alderen 8 – 16 år, både gutter og jenter, uavhengig av ferdighetsnivå eller ambisjoner. 

Akademiet har som mål om å få flest mulig ut i aktivitet og skape muligheter for at alle skal nå sitt fulle potensiale, men vi har også en visjon om å bidra i spillerutvikling av toppspillere på de aller høyeste nivåene.

Vi verdsetter gode holdninger blant spillere, foreldre og trenere, og fair-play og respekt står sentralt i vårt arbeid.
På alle våre camper kårer vi «Captain of the camp», en utmerkelse som går til spillere som har vist god fair-play, sett spillerne rundt seg, inkludert andre og vist gode holdninger gjennom campen. Vi tror det er viktig at vi ser og jobber med hele spilleren, ikke bare de spillemessige ferdighetene.

Vårt portugisiske trenerteam ledet av Pedro Ribeiro har ansvar for alt sportslig. Trenerteamet består av erfarne, kunnskapsrike og godt utdannede trenere med lang fartstid fra portugisisk fotball. Alle har erfaring fra arbeid med barn og ungdom, snakket meget godt engelsk og har gode relasjonsegenskaper.

I tillegg til lokale aktiviteter har arrangerer vi treningsleirer på akademiene til europeiske fotballklubber, reiser på cup/turneringer og gjennom samarbeid med internasjonale klubber har vi muligheten til å sende spillere på treningsopphold eller prøvespill.

Alle våre aktiviteter følger barneidrettsbestemmelsene, også når det gjelder turneringsspill eller treningsopphold i utlandet.

 

I forbindelse med at vi øker aktiviteten i akademiet søker vi nå etter flere prosjektledere.
Som prosjektleder i SFA er du ansvarlig for planlegging, koordinering og gjennomføring av våre arrangementer i ditt område.
Du er god på relasjonsbygging og kommunikasjon, og du er bindeleddet mellom SFA og klubber/spillere. 
Alle prosjektledere får en franchise-avtale med SFA, en avtale som fjerner alle risikoer for prosjektlederen og som i tillegg gir en gunstig økonomisk avtale.
Du får muligheten til å jobbe med fotball på et profesjonelt og internasjonalt nivå, bygge nettverk og ta del i spennende spillerutvikling.

Vi hører veldig gjerne fra deg dersom du har spørsmål, eller dersom du ønsker å sende oss en søknad og cv!
Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.

 

ARBEIDSOPPGAVER

VI TILBYR

VI SØKER DEG SOM

INTERESSERT?

Synes du dette høres interessant ut eller ønsker du å høre mer?

Ta kontakt med oss allerede i dag!

Trond  Didrichsen
E-post: trond@sfacademy.no
Tlf: 41200514